beschrijving van het project

Het project betrof een multidisciplinaire nieuwbouw van een eerstelijns gezondheidscentrum waarin diverse eerstelijns zorgverleners zijn gehuisvest.

 

Medisch Centrum Zonnestein te Amstelveen

Locatie: Amstelveen

Opdrachtgever: Built by De Wildt 

Architect: architectenbureau Van Boven 

Functie: gezondheidscentrum (eerstelijns)

Projectduur: 2019 t/m 2020

Oppervlakte: ca. 1850m2

Inhoud: ca. 6800m3

Werkzaamheden: projectmanagement

Het gezondheidscentrum is gelegen in de gemeente Amstelveen in de wijk Elsrijk. Het project is betreft een volledige nieuwbouwontwikkeling kavel waar voorheen een kleuterschool stond. Het project is volledig gasloos ontworpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een hoogwaardig warmtepompsysteem, LED-verlichting en zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit en daarnaast wordt gebruik gemaakt van gedeeltelijk houten gevels met de hoogste duurzaamheidsklasse. Het gezondheidscentrum is daarmee een voorbeeld van een duurzame ontwikkeling passend bij de tijd.

Helm bouwregie heeft in opdracht van Built by De Wildt b.v. het projectmanagement verzorgd vanaf de ontwerpfase tot aan start bouw. Daarbij is strak gestuurd op het budget, de planning en de kwaliteit van het ontwerp.

Het project is medio Januari 2020 gestart en de verwachting is dat het eind 2020 zal worden opgeleverd.  

Het eindresultaat is een bijzonder gebouw dat een mix van moderniteit, duurzaamheid en goede zorg uitstraalt waarbij verschillende zorgverleners hun kennis en expertise met elkaar delen.

helm | bouwregie
Dommelrodelaan 57
5492 GH Sint Oedenrode
T 06 478 20 947
 
  

VOORWAARDEN

Op al onze werkzaamheden en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing overeenkomstig De Nieuwe Regeling 2011 (DNR2011), de rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur.

Algemene voorwaarden