Helm bouwregie is een onafhankelijk projectmanagement- en adviesbureau voor multidisciplinaire bouwprojecten. Wij verzorgen de bouwbegeleiding vanaf de initiatieffase tot en met de nazorgfase (ingebruikname). Onze kracht is om het proces dankzij gestructureerd bouwmanagement voor alle belanghebbende partijen op de juiste manier in te richten waarbij de omgeving niet uit het oog wordt verloren. Wij motiveren en enthousiasmeren het projectteam in dat proces en zorgen dat de gezamenlijke doelen worden behaald. Of het nu gaat om het begeleiden van een multidisciplinair project, een second opinion of het uitvoeren van een technische due diligence voor de aankoop of verkoop van een gebouw …… Helm bouwregie heeft alle kennis en expertise in huis om u van een deskundig advies te voorzien.

Over Helm bouwregie

Helm bouwregie beschikt over uitgebreide bouwtechnische expertise en kennis op het gebied van de bijbehorende wet- en regelgeving. Projectmanagement bouw, directievoerder bouw (UAV / UAV-gc), contract management en kwaliteitsborging rondom het bouwproces vormen de hoofdtaken van onze werkzaamheden voor zowel verbouwprojecten als bij nieuwprojecten. Ook voor een deskundig bouwkundig advies bent u bij Helm bouwregie aan het juiste adres.

helm | bouwregie
Dommelrodelaan 57
5492 GH Sint Oedenrode
T 06 478 20 947
 
  

VOORWAARDEN

Op al onze werkzaamheden en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing overeenkomstig De Nieuwe Regeling 2011 (DNR2011), de rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur.

Algemene voorwaarden