Omschrijving van het project:

Het project betrof een multidisciplinaire nieuwbouw van een eerstelijns gezondheidscentrum waarin diverse eerstelijns zorgverleners zijn gehuisvest. Verder is in het centrum een buitenpoli met een bloedprikpost en een volwaardige röntgenruimte gerealiseerd voor het ziekenhuis St. Jansdal uit Harderwijk.

Gezondheidscentrum Da Costa te Putten

Locatie: Putten

Opdrachtgever: CV Da Costa Putten

Functie: gezondheidscentrum (eerstelijns)

Projectduur: 2014 t/m 2016

Oppervlakte: ca. 1500m2

Inhoud: ca. 5600m3

Werkzaamheden: projectmanagement en directievoering

Uitgevoerd in dienstverband bij:  BuiltbyDeWildt te Sint-Michielsgestel

 

Het gezondheidscentrum is gelegen in de gemeente Putten vlakbij het centrum. Het project is volledig binnen de voorafgestelde tijd en het beoogde budget gerealiseerd, zonder te bezuinigen op de hoogwaardige architectuur die zowel binnen als buiten is doorgezet. In het project is een  hoogwaardig warmtepompsysteem gerealiseerd en op het dak zijn zonnepanelen geïnstalleerd voor het opwekken van elektriciteit voor onder andere de warmtepompinstallatie. Daarnaast is de volledige verlichtingsinstallatie als LED-verlichting uitgevoerd.

De totale opdracht van de voormalige werkgever (BuiltbyDeWildt b.v.) van Johan van den Helm betrof het volledige projectmanagement vanaf initiatief tot en nazorgfase. Tijdens het proces is door BuiltbyDeWildt de budgettering verzorgd, aanbestedingen georganiseerd en gestuurd op geld, tijd en kwaliteit.

Het project is – vanaf start uitvoering – binnen twaalf maanden gerealiseerd. Het gezondheidscentrum is in oktober 2016 in gebruik genomen.

Het eindresultaat is een bijzonder gebouw dat een mix van moderniteit, duurzaamheid en goede zorg uitstraalt waarbij verschillende zorgverleners hun kennis en expertise met elkaar delen.

 

Quote Jan van Rooijen
Functie: hoofd bedrijfsvoering Psychologen Praktijk Putten

“Wij als zorgverleners misten de kennis en de tijd om dit grote project aan te sturen. Gelukkig hebben we een procesmanager in de arm genomen. Door de toewijding en professionaliteit van onze projectmanagers is ons gezondheidscentrum binnen de tijdplanning en de begroting gerealiseerd. Johan van den Helm was steeds  aanspreekbaar, betrokken en deskundig. Een aanrader!”

helm | bouwregie
Dommelrodelaan 57
5492 GH Sint Oedenrode
T 06 478 20 947
 
  

VOORWAARDEN

Op al onze werkzaamheden en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing overeenkomstig De Nieuwe Regeling 2011 (DNR2011), de rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur.

Algemene voorwaarden