Helm bouwregie is een initiatief van Johan van den Helm (1978). Sinds zijn prille jeugd ligt zijn hart bij bouwkundige uitdagingen. Affiniteit met het bouwproces en bouwtechniek zit al vele generaties in de familie. Na zijn studie bouwkunde aan de Hogeschool van Utrecht te hebben afgerond (2003) – met als afstudeerrichting projectmanagement bouw – deed Johan van den Helm ruime werkervaring op bij een architectenbureau, overheidsinstanties, een allround projectmanagementbureau en een projectmanagementbureau gespecialiseerd in de eerstelijns gezondheidszorg.

Over Johan

Helm bouwregie ondersteunt multidisciplinaire bouwprojecten van A (initiatief/ concept) tot Z (ingebruikname) waarbij het proces op de juiste manier wordt ingericht. In de hoedanigheid van bouwkundig adviseur behartigt Johan van den Helm de belangen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Tijdens zijn studie ontstond de droom om in de toekomst als bouwkundig projectmanager en adviseur bij de totstandkoming van een nieuw ziekenhuis betrokken te zijn. De maatschappelijke achterliggende vraagstukken en de complexiteit van het bouwproces vormen hierbij zijn grootste uitdagingen. Zijn droom werd in de zomer van 2016 werkelijkheid toen Johan van den Helm de directie ging voeren over de bouw van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht: een ziekenhuis voor kinderoncologie. De ondernemingsgeest kreeg de overhand en Helm bouwregie zag 1 november 2016 het levenslicht.

Lees meer over Johan van den Helm

 

helm | bouwregie
Dommelrodelaan 57
5492 GH Sint Oedenrode
T 06 478 20 947
 
  

VOORWAARDEN

Op al onze werkzaamheden en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing overeenkomstig De Nieuwe Regeling 2011 (DNR2011), de rechtsverhouding opdrachtgever - architect, ingenieur en adviseur.

Algemene voorwaarden